Over mij

Ik ben Irene van Kampen uit Spierdijk. Sportmasseuse, triggerpoint therapeute en specialiste op het gebied van Kinesio tape. Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk weer van je lichamelijke klachten af bent.

Persoonlijke begeleiding als basis

Wat voor mij het belangrijkste ingrediënt is voor een effectieve behandeling is de persoonlijke begeleiding. Dat klinkt logisch, maar ik merk in de praktijk dat veel van mijn cliënten zich bij andere specialisten niet gehoord voelen. Daarin maak ik het verschil.

Ik geloof niet in standaard oplossingen. Iedere klacht is anders, net als de benodigde behandeling om die klacht aan te pakken. Wat voor jou kan helpen, kan voor een ander veel minder effect hebben. Daarom kijken we samen naar je klacht om te achterhalen waar de pijn vandaan komt. Op basis van een behandelplan op maat help ik je bij het vinden van een gerichte oplossing die bij je past. Een oplossing die écht helpt.

Van CIOS naar zelfstandig sportmasseuse

Na het CIOS in Heerenveen heb ik de opleiding ‘Sport, recreatie en toerisme’ gedaan op het Clusius College in Hoorn. Ik was toen nog zoekende. Wist wel dat ik iets met sport en beweging wilde doen, maar nog niet precies wat. Ik gaf turnles bij EDO Gym in De Goorn, was zwemonderwijzeres bij Zwembad Buitenmeere in Obdam en werkte in de horeca. Allemaal tegelijk. Ik was veel geblesseerd en zorgde, achteraf gezien, niet goed genoeg voor mezelf. Er moest iets veranderen.

Toen ik voor mezelf en mijn gezondheid koos, ontdekte ik de kracht van sportmassage. In combinatie met de juiste voeding en beweging begon ik me fitter dan ooit te voelen. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn doel gevonden had. Ik wilde anderen helpen om datzelfde gevoel te krijgen.

Ik heb inmiddels verschillende diploma’s gehaald en ben nu gecertificeerd sportmasseuse, triggerpoint therapeute en specialiste op het gebied van Kinesio tape. In 2018 ben ik in Spierdijk voor mezelf begonnen als masseuse. Ik heb een praktijk aan huis, zodat ik thuis de behandelingen kan uitvoeren. In de Zuidermeer en in Obdam organiseer ik daarnaast laagdrempelige bewegingsuurtjes met afwisselende oefeningen en persoonlijke begeleiding.

Dat geldt ook voor het speciale ‘mannenuurtje’ in De Goorn. De combinatie tussen mijn behandelingen en deze bewegingsuurtjes zorgt ervoor dat ik je nog uitgebreider kan ondersteunen in je herstel.

Diploma’s & certificaten

  • EFAA opleidingen – NASM personal trainer

  • Core academy LEVEL 1 en 2

  • CIOS Heerenveen – Sport & Bewegen

  • Clusius College Hoorn  – Sport, recreatie en toerisme

  • ATS Massageopleidingen – Sportmassage

  • ATS Massageopleidingen – Triggerpoint therapie

  • ATS Massageopleidingen – Hotstone massage

  • Kinesio Nederland – Kinesio Tape (Basis & Gevorderd)

Toekomst

Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen. De opleiding voor stoelmassage staat al gepland, zodat ik straks ook bedrijfsmassages kan verzorgen. En ik wil mezelf ook meer verdiepen in de techniek achter hot stone massage. Dit kan, zeker in combinatie met sportmassage, een groot positief effect hebben op het herstel van de spieren. Net als dry needling. Zo zie je, er valt altijd nog genoeg nieuws te leren!

Maak direct een afspraak

Wil je zelf ontdekken hoe sportmassage jou kan helpen bij je herstel? Neem contact met me op, dan plannen we samen een afspraak voor je in. Tot snel!

Afspraak maken